Moduli i E-mailit

 

Ju mund të kontrolloni e-mailin dhe të krijoni e-mail të ri te [Zyra] - [E-mail].

 

Çdo përdorues i ri, me parazgjedhje, pranon adresën e tij të e-mailit me domenin Verpura ("@ verpura.eu"). Ky domen mund të ndryshohet sipas kërkesës nëse për shembull, dëshironi të përdorni emrin e kompanisë tuaj. Kjo mund të konfigurohet nga ekipi Verpura për ju.

 

Në Verpura ekzistojnë dy module të ndryshme të e-mailit:

 

Moduli i E-mailit nga Open source

 

Moduli i e-mailit i integruar me open source ka një interface lehtësisht të kuptueshëm të përdoruesit, i cili e lehtëson menaxhimin e e-maileve tuaja. Ju keni mundësinë për të menaxhuar e-mailet tuaja për të krijuar e-mail të ri dhe për të menaxhuar kontaktet tuaja

 

 

mail2

Figura: maska e modulit të e-mailit si burim i hapur (open source)

 

Ju mund të krijoni një e-mail duke klikuar në menunë [Mesazh i Ri]. Do të shihni një redaktues teksti të thjeshtë i cili ju lejon të formatoni mesazhet tuaja me funksione si BOLD, ITALIC ose UNDERLINE. Ju gjithashtu mund të bashkangjitni imazhe ose skedarë në e-mailet tuaja. Nëse dini rreth HTML-së, ju gjithashtu mund të shkruani direkt kodin HTML për të formatuar e-mailat tuaj.

 

Në total ju keni 1 GB hapësirë për e-mailet tuaja dhe ju mund të pranoni e-maile deri në 10 MB.

 

mail3

Figura: maska për krijimin e një mesazhi të ri duke përdorur modulin open source të e-mailit

 

Web aplikacioni Office 365 Outlook

 

Si opsion, ju mund të përdorni Office365 të integruar të Verpuras. Për e-mail ju mund të përdorni Web aplikacionin Outlook me 25 GB hapësirë për e-mailet tuaja. E-mailet sinkronizohen rregullisht me sistemin tuaj Verpura. Kjo do të thotë që kur ju pranoni një e-mail nga një kontakt i ruajtur në Verpura, ky e-mail ruhet si një veprim për këtë kontakt. Nëse nuk e dëshironi këtë funksion, atëherë mund ta çaktivizoni. Një tjetër funksion ju lejon të sinkronizoni kontaktet tuaja të Outlook me kontaktet tuaja Verpura në mënyrë që të keni një grup të të dhënave të unifikuar të të gjithë kontakteve tuaja. Mund të përcaktohet nga ju se cili nga përdoruesit tuaj lejohet të sinkronizojë cilat kontakte. Ndërsa kompania jonë është një partner zyrtar i Microsoft-it, ju mund të porositni llogarinë tuaj Office365 këtu dhe lëreni të administrohet nga ne. Informacione të tjera për Office365 mund të gjeni këtu.

 

Kujdes: Përdorni një llogari të Office 365 gjithmonë vetëm për një përdorues Verpura, përndryshe kjo mund të çojë në ndërlikime gjatë sinkronizimit!

 

mailde1Figura: maska e Web aplikacionit Office 365 Outlook

 

Një interface i ngjashëm i përdoruesit si në Microsoft Office Outlook, lejon përdoruesin të formatojë lehtë e-mailet tuaj dhe të shtojë fotografi ose imazhe në to. Sigurisht që ju mund të dërgoni e-mail në disa adresa në të njëjtën kohë. Llogaria juaj e Office365 gjithashtu mund të lidhet me programin tuaj Offline-Outlook.

 

mail5

 Figura: maska për të krijuar mesazh të ri duke përdorur Web aplikacionin Office 365 Outlook

 

 

Ju mund të menaxhoni mesazhet tuaja me çdo pajisje që mbështet protokollet POP ose IMAP, si një Windows Phone, një iPhone, një telefon Android, një telefon Symbian ose një Blackberry. Pastaj do të shihni një demo video nga një iPhone. Nëse keni nevojë për udhëzime të mëtejshme ju lutemi na kontaktoni.

Video: demo-video nga një iPhone

 

Out-of-Office mesazhet

 

Një tipar shumë i dobishëm i modulit të e-mailit të Verpuras është mundësia për të dërguar përgjigje automatike kur nuk jeni aktualisht të lirë. Ju mund ta përdorni këtë për shembull kur jeni në pushime për një kohë më të gjatë. Këto të ashtuquajturat "Mesazhet Nuk-ndodhem-në zyrë" mund të aktivizohen duke dërguar një email tek "> emri <+ përgjigje automatike @> domeni <". Vend shënimet> emri <dhe> domeni <përfaqësojnë emrin tuaj të plotë të e-mailit dhe domenin tuaj të e-mailit. Teksti i mesazhit tuaj do të jetë teksti i përgjigjes suaj automatike. P.sh:

 

Nëse adresa juaj e e-mailit është Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa , për të aktivizuar një përgjigje automatike ju dërgoni një email te zyra + Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa me tekstin "Unë aktualisht jam në pushime ...". Nëse aktivizimi ishte i suksesshëm, do të marrësh një njoftim të shkurtër rreth aktivizimit.

 

mail1

Figura: maska për krijimin e përgjigjes automatike

 

Për ta çaktivizuar thjesht dërgoni një mail në të njëjtën e-mail adresë, por çdo gjë që shkruani si një tekst nuk është e rëndësishme pasi përgjigja automatike është çaktivizuar. Që kjo të funksionojë, do t'ju duhet një lidhje e vlefshme SMTP. Pra, kur dërgoni një e-mail me Microsoft Office Outlook programi do të krijojë një lidhje SMTP dhe do të verifikojë kredencialet tuaja. Kjo nuk do të funksionojë me Squirrelmail ose produkte të ngjashme. Kur keni nevojë për ndihmë për të lidhur llogarinë tuaj të e-mailit me Microsoft Office Outlook, na kontaktoni!

 

Social