Çfarë saktësisht është VERPURA?

 

Cilat janë kërkesat teknike që kam nevojë që të mund të përdor VERPURA?

 

Po në lidhje me sigurinë e VERPURA?

 

Ruajtje

 

Kur dhe si mund të paguaj për VERPURA?

 

Unë dua të ndryshoj paketën time VERPURA - a është kjo e mundur?

 

Si mund të urdhëroj më shumë llogari VERPURA?

 

Kam nevojë për ndihmë, si mund të marr mbështetje profesionale?

 

Kush e zhvilloi VERPURA?

 

Ku janë të dhënat? Ku janë serverat Verpura?

 

Kur dhe si mund të anuloj aksesin shtesë?

 

Cilat janë afatet e kontratës?

 

Çfarë ndodh me të dhënat e mia kur e lë?

 

Si mund ta vendos iPhone tim për Verpura?

 

Nuk gjetën përgjigje të përshtatshme?

 

Gjuhë

 

Pse shoh një shenjë që unë duhet të instaloj Java Virtual Machine (JVM) kur punoj me Verpura? Dhe çfarë duhet të bëj?

 

Çfarë duhet të bëj në qoftë se shoh një dritare të tillë popup duke kërkuar "Warning Security: A doni të drejtuar këtë kërkesë? ... "?

 

Çfarë duhet të bëj nëse shoh një dritare të tillë pop-up duke kërkuar "Windows bllokoi këtë softuer ... prodhues i panjohur"?

 

Ndrysho fjalëkalimin tënd

 

Çfarë saktësisht është VERPURA?

 

VERPURA është një softuer për kompanitë. VERPURA është tërësisht në internet - ju keni qasje në një shfletues. Emri përfshin shkurtimin ERP, që nënkupton Enterprise Resource Planning. Kjo i referohet një sistemi të menaxhimit të mallrave. VERPURA është zhvilluar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme. Në veçanti, ajo adresoi nevojat e ofruesit të shërbimeve të tregtisë, ofrimit të shërbimeve, shërbimit të shërbimit të personelit, zejtarisë dhe agjencisë . Pa marrë parasysh, VERPURA është në fakt e dobishme për të gjitha llojet e bizneseve. Gjithashtu klubet, fermerët etj mund të mbështesin administratën e tyre. Verpura mund të merret me qira ose të blihet.

Ju merrni qasje në VERPURA nëpërmjet internetit dhe atë pa instalim lokal. Veç kësaj, VERPURA është lehtësisht i adaptueshëm ndaj kushteve të ndryshimit: Shtesat mund të shtohen ose fshihen në një kohë të shkurtër. Kështu ai përshtatet me zhvillimin ekonomik të kompanisë suaj. 

 

Cilat janë kërkesat teknike që kam nevojë që të mund të përdor VERPURA?

 

Të gjitha që ju nevojitet është një lidhje interneti dhe një shfletues i azhurnuar (Internet Explorer, Firefox, Safari ose të ngjashme). Qasja në internet është e mjaftueshme për punë të rastit ISDN ose GPRS. VERPURA përdor kryesisht HTML të pastër - kështu që të dhënat që do të transferohen janë shumë të vogla. Kjo varet më shumë nga koha e reagimit të lidhjes suaj në internet se sa në shkallën e transferimit të të dhënave. Nga ADSL ose UMTS, nuk ka pothuajse asnjë ndryshim shpejtësie midis një programi të instaluar në vend dhe VERPURA.

 

Po në lidhje me sigurinë e VERPURA?

 

Serverat tanë janë të pajisur me standardet më të fundit të sigurisë. Qasja do t'i jepet vetëm personelit të kualifikuar. Servera vetë janë të vendosur në qendrën kompjuterike Hetzner Online AG në Nuremberg të Madh. Kopjet e përditshme të të gjitha të dhënave kryhen. Drejtpërdrejt në këtë qendër të të dhënave dhe gjithashtu jashtë serverave të tjerë të kompanisë Hetzner Online AG në Nurembergun e Madh.

 

Ruajtje

 

VERPURA mbron ambientin pasi ruan serverat. Shumë kompani ndajnë një infrastrukturë të serverit me të. Për fat të keq, prodhimi i një serveri nuk është i mundur pa ndikuar në mjedis - kështu që çdo server i ruajtur është i mirë për mjedisin. Për më tepër, më pak serverë janë operuar në total - kjo kursen energji. Qendrat tona të të dhënave operohen plotësisht me energjinë e gjelbër neutrale CO2 - më shumë informacion nën http://www.hetzner.de/hosting/unternehmen/umweltschutz.

 

Kur dhe si mund të paguaj për VERPURA?

 

Në retrospektivë, ju do të merrni një faturë mujore ose tremujore. Kjo është e pagueshme brenda 14 ditëve. Në Austri ne ngarkojmë 20% TVSH. Brenda Bashkimit Evropian ne ngarkojmë me konsideratë rregullimin e "ngarkesës së kundërt" pa taksë mbi vlerën e shtuar. Jashtë Bashkimit Evropian, ne e ngarkojmë TVSH-në austriake.

 

Unë dua të ndryshoj paketën time VERPURA - a është e mundur?

 

Në disa raste është e dobishme të ndryshoni paketën VERPURA të zgjedhur. Një rregullim i tillë mund të bëhet në çdo kohë. Ju lutemi na kontaktoni përmes emailit ose formularit të kontaktit.. Ju pastaj mund të krijoni. akses shtesë në Verpura Business dhe Premium veten në menynë ADMIN.

 

Si mund të urdhëroj më shumë llogari VERPURA?

 

u mund të krijoni akses shtesë në Verpura Business dhe Premium veten në artikullin e menysë .

 

Kam nevojë për ndihmë, si mund të marr mbështetje profesionale?

 

Në raste urgjente, ekzistojnë mundësitë e mëposhtme:

- Nëse nuk gjeni një përgjigje në pyetjen tuaj në FAQ, ju lutemi kontaktoni me e-mailin tonë në Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa ose plotësoni formularin e kontaktit tonë.

- Përdoruesit e VERPURA "Business" dhe "Premium" mund të përdorin edhe linjën tonë të ndihmës: +43 (0) 820 988 404; Mon-Fri, ora 8:00 - 17:00 - 20 cent në minutë.

  

 

Kush e zhvilloi VERPURA?

 

VERPURA u zhvillua nga kompania "Verpura GmbH" me seli në Altenberg pranë Linz, Austri, dhe për këtë arsye është subjekt i legjislacionit austriak apo europian.

 

Ku janë të dhënat? Ku janë serverat Verpura?

 

Serverat me të dhënat gjenden në qendrën e të dhënave Hetzner AG AG në Nuremberg. Kopjet e përditshme të të dhënave kryhen. Drejtpërdrejt në qendrën e të dhënave dhe gjithashtu jashtë në serverat e tjerë të kompanisë Hetzner AG në Nuremberg.

 

Kur dhe si mund të anuloj aksesin shtesë?

 

Mund të fshish qasjen në çdo kohë. Zgjidhja është gjithnjë e rrumbullakosur deri në muaj të tërë. Ju lutem vini re, nëse fshini një llogari, të gjitha të dhënat në kujtesën personale do të fshihen.

 

Cilat janë afatet e kontratës?

 

Hyrja fillestare (e njohur edhe si llogaria kryesore) është subjekt i një periudhe të detyrueshme prej gjashtë muajsh në fillim. Pas kësaj kohe, ju mund të anuloni çdo muaj. Megjithatë, faturimi do të jetë gjithmonë muaj i plotë, me grumbullimin. Informata më të hollësishme mund të gjenden në kushtet dhe kushtet e kontratës.

 

Çfarë ndodh me të dhënat e mia kur e lë?

 

Pas përfundimit, të gjitha të dhënat në llogarinë tuaj VERPURA do të fshihen. Për eksportin e të dhënave, nëse keni nevojë për të dhënat tuaja më vonë, ju jeni përgjegjës. Sipas kërkesës, ky eksport kryhet nga ne për një tarifë. Ju lutem tregoni këtu se në cilën formë dëshironi të merrni të dhënat tuaja.

 

Si mund ta vendos iPhone tim për Verpura?

 

Shikoni tutorialin e videove!

 

 

Nuk gjetën përgjigje të përshtatshme?

 

Nëse jo, na kontaktoni përmes formularit të kontaktit tonë.

 

Gjuhë

 

Nëse është e mundur, VERPURA përdor gjuhën e shfletuesit. Verpura aktualisht është përkthyer tërësisht në gjermanisht dhe anglisht. Kryesisht në hebraisht dhe pjesërisht në gjuhën çeke. Gjermanishtja përdoret në gjermanisht / Austri, gjermanisht / Zvicër dhe gjermanisht / gjermanisht. Nëse një gjuhë është caktuar Verpura nuk e mbështet gjuhën angleze është përdorur. Në disa shfletues, një urdhër i gjuhëve mund të vendosen - këtu VERPURA përdor gjuhën që është mbështetur për herë të parë. Nëse asnjë gjuhë nuk mbështetet, do të shfaqet anglisht.

 

Pse shoh shënim që unë (JVM) për të instaluar Java Virtual Machine, kur kam punuar me VERPURA? Dhe çfarë duhet të bëj?

 

Në Verpura ekzistojnë disa module që kanë nevojë për mbështetjen e mjedisit Java Runtime. Nëse nuk e keni instaluar tashmë Java, shfletuesi juaj do t'ju tregojë një mesazh se si ta instaloni Java. Ju gjithashtu mund të shkarkoni dhe instaloni Java Runtime manualisht këtu.

 

Çfarë duhet të bëj në qoftë se shoh një dritare të tillë popup duke kërkuar "Warning Security: A doni të drejtuar këtë kërkesë? ... "?

 

faq18

 

Nëse jeni duke përdorur modulin Office 365 për herë të parë, do ta shihni këtë mesazh. Kjo për shkak se ne përdorim një komponent të veçantë për të implementuar Office 365 në Verpura. Shfletuesi i internetit duhet së pari të shkarkojë këtë komponent para se të mund të ekzekutohet. Ky mesazh më pas tregon nëse besoni në këtë aplikacion para se ta shkarkoni. Ky komponent është zhvilluar edhe nga ekipi ynë Verpura, që do të thotë se nuk do të keni probleme nëse i besoni aplikacionit. Kështu që mund të kollosh dhe të vazhdosh "Unë e pranoj rrezikun dhe dua ta drejtoj këtë aplikacion" dhe "Gjithmonë i beso përmbajtjes nga ky botues". Nëse keni vepruar, nuk do ta shihni këtë herë popup.

 

Çfarë duhet të bëj nëse shoh një dritare të tillë pop-up duke kërkuar "Windows bllokoi këtë softuer ... prodhues i panjohur"?

 

faq19

 

Nëse po përdorni Office 365 në Verpura dhe shfaqet ky popup, një zgjidhje e mundshme për këtë problem mund të jetë që të keni instaluar versionin 64-bit të Java Virtual Machine. Ju lutemi hiqni ato dhe instaloni versionin 32-bit të Java Virtual Machine.

 

Ndrysho fjalëkalimin tënd

 

Nëse jeni futur në Verpura, mund të klikoni në butonin [Change password] nën [START] - [PROFILI EDIT] në anën e majtë në fushën e [Të dhënave personale]. Pastaj vjen maskë e mëposhtme në të cilën mund të futni ekzistuesin dhe dyfishin e fjalëkalimit të dëshiruar.

faq20

 

Kliko në butonin [Save Password] për të ruajtur fjalëkalimin tuaj të ri. Në hyrjen tjetër ju duhet të përdorni fjalëkalimin e ri për tu identifikuar.