kontaktediagramde

 

 

 

 

 

Kontaktet: mund të caktohen me vetitë e përzgjedhura (= veprimet). Me kërkesë gjithashtu importojmë kontaktet tuaja.

 

 

Publiku: Dërgo vetëm informacion që intereson audiencën tënde. Zgjidhni audiencat tuaja bazuar në veprimet dhe informacionin e vendndodhjes.

 

 

Kontaktoni: Grupet tuaja të synuara përmes buletinit personal të email-it (Massmail) ose me postë. Ose telefononi kontaktet tuaja. Është shumë e rëndësishme që kontakti të mos thyhet kurrë. Krijo lajmërues (veprime) ose filtër për të gjithë kontaktet të cilët nuk janë kontaktuar për një kohë të gjatë.

 

 

Shitja: Së pari mund të bëni një ofertë dhe menjëherë ta pastroni atë. Ose krijoni një ofertë dhe prej saj një projekt dhe pastaj llogarisni këtë. Ju gjithashtu mund të krijoni një projekt pa kuotim dhe pastaj faturën. Edhe nga një urdhër i klientit, një faturë mund të gjenerohet drejtpërdrejt - nëse është e nevojshme, madje edhe me një notë gjeneruese të shpërndarjes në mes. Ju gjithashtu mund të krijoni një faturë për një kontakt direkt. 

 

Social