RISI: Shkalla e ndryshueshme e tatimeve

Tani është e mundur ta ndryshoni normën tatimore që do të ngarkohet në tabelat e regjistrimit dhe kështu të krijoni produkte dhe shërbime të ndryshme me norma të ndryshme tatimore kur krijoni fatura "blerje brenda bashkësisë" ose "faturë kthyese". Kjo është e mundur në çdo hap, nga regjistrimi i produkteve në një projekt deri në krijimin e faturës: Mos harroni të pranoni ndryshimin tuaj duke klikuar butonin ‘Ruaj’ në të djathtë.

Buchungsübersicht mit Steuersätzen