Vetëm 5 minuta nga Linz, midis Universitetit Johannes Kepler Linz dhe Universitetit të TI të Shkencave të Aplikuara, Austri e Epërme,

zyra jonë është tek Kampusi Hagenberg, pranë autostradës A7.

 

Adresa:

Verpura GmbH

Rruga Katzgraben 50.
4203 Altenberg afër Linzit

+43(0)7230 20674

Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

 

verpurahdr2 450x300

 

Disa sisteme navigimi nuk e kanë ruajtur siç duhet numrin e zyrës tonë. Nëse njoftoheni nga sistemi juaj navigues se keni arritur destinacionin kur arrini me sistemin tuaj të navigimit para një ferme, apo në mes të rrugës së hapur, duhet të shkoni nga njëqind deri treqind metra derisa të arrini në destinacionin përballë një shtëpie të madhe gri.
Pamja e hartës