Si një ekip i ri, dinamik, Verpura është gjithmonë në ngjarje sportive.

 

 
IMG 8339copy 400x600

IMG 8235copy 800x533

IMG 8210 400x600
 

 

 

Jo shumë larg ndërtesës së kompanisë "International Linzer 3-Brückenlauf" morëm pjesë në një ngjarje të afërt për të dëshmuar se përveç softuerit, ne gjithashtu jemi aktiv në sporte. Si një ekip prej 7 anëtarësh, ne garonim në këtë ngjarje të mirëpritur, ku tre udhëtuan si tifozë dhe u përballën me katër nga sfidat, pista 6km. Të katër vrapuesit me sukses zotëruan programin e 3-urave

 

 
 

IMG 8426

 
 
 

 
 

 

 

Edhe në dimër, ekipi i Verpura-s ishte fizikisht aktiv. Gjashtë prej nesh shkuan në parkun e Linz, i cili në sezonin e ftohtë shndërrohet në sallë për ‘curling’. Të pajisur me një "pëllumb" dhe me ‘curling, kaluam disa orë në sallën fatmirësisht të ngrohtë.