micro 500 verpura

 

Së shpejti: Bleni re tuaj personale!

 

Avantazhet e Verpura private:

 

- Punonjësit mund të përdorin dhe të hyjnë në Verpura nëpërmjet rrjetit lokal pa lidhje interneti.

 

- Ju mund të rezervoni veten në organizatën tuaj ose me zgjidhjen e backup-it në cloud. Ju vendosni se ku duhet të jenë të dhënat tuaja.

 

- Mund të ruani skedarët tuaj Office365 në serverin tuaj - vetëm kur hapni dokumente në webapp do të transferohen të dhënat në serverin e Microsoft.

 

- Merrni Verpura dhe të gjitha dosjet fizikisht ose direkt nga serveri juaj.

 

- Nëse dëshironi, ju mund të përdorni skedarët tuaj nëpërmjet Internetit nga çdo pajisje dhe nga kudo në botë.

 

- Lehtë për të vendosur dhe përdorur, që Verpura është dorëzuar tashmë instaluar.

 

 

 

Për çmimet dhe më shumë informata na kontaktoni!!