Vetëm 5 minuta nga Linz, midis Universitetit Johannes Kepler Linz dhe Universitetit të TI të Shkencave të Aplikuara Austri e Epërme,

Kampusi Hagenberg, pranë autostradës A7 është zyra jonë.

 

Adresse:

Verpura GmbH

Rruga Katzgraben 50.
4203 Altenberg afër Linzit

+43(0)7230 20674

Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

 

verpurahdr2 450x300

 

Disa sisteme navigimi nuk kanë ruajtur siç duhet numrin e shtëpisë tonë. Nëse njoftoheni nga sistemi juaj navigues se keni arritur destinacionin kur arrini me sistemin tuaj të navigimit para një shtëpi në fermë ose në mes të rrugës së hapur, duhet të shkoni rreth njëqind e treqind metra derisa të arrini në destinacionin përballë një shtëpie të madhe gri.
Größere Kartenansicht