florian   
Drejtuesit          Ku studion? HTBLA Leonding për TI dhe Organizatën (Inxhinier)
wwedu Wels (MBA në menaxhimin e përgjithshëm)
HLogS Vjenë (S4 JgB Upper Austria)
Ing. Florian Gumpinger, MBA Ku keni lindur? Linz, Austri
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa Që kur jeni në Austri dhe Verpura GmbH? INë Austri që kur jetoj.
Në Verpura GmbH që nga atëherë ka Verpura GmbH.
+43 (0) 660 4867 464 Cilat janë hobi juaj? Paul Florian (djali), kopsht, drejtimin, ski, politikë dhe përfaqësim profesional
     Cili është motoja juaj? Nuk ka kufizime.
Cili është ushqimi juaj i preferuar? Edhe pjekur në skarë, pica, birrë kineze
Cilat 3 gjëra do të merrnit në një ishull? Notebook me qasje në internet, ushqim dhe pije të mjaftueshme, një vend i mirë për të qëndruar
Çfarë mund të bëni mirë?

HTML, Javascript, AJAX, SOAP, PostgreSQL, CSS, J2EE, Java, JDBC, JSP, SQL, Shërbimet Web

 
Kristin Organizatë          Wo haben Sie studiert? RWTH Aachen University
Kristin Gumpinger Ku keni lindur? Oranienburg në Gjermani
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa Që kur jeni në Austri dhe Verpura GmbH? Që nga fillimi i themelimit të kompanisë
+43 (0) 7230 20 674 Cilat janë hobi juaj? Ushqim, lexim
     Cili është motoja juaj? Unë e di më mirë dhe më mirë
Cili është ushqimi juaj i preferuar? Ëmbëlsirat, makarona
Cilat 3 gjëra do të merrnit në një ishull? Miqtë, muzika, moti i mirë
Çfarë mund të bëni mirë? Sillni burrin tim në gërshetim, pjekni ëmbëlsira, pastroni