Për të përmbushur ndryshimet e vazhdueshme në treg, është e nevojshme këmbimi i vazhdueshëm i informacionit. Ne besojmë se kjo është e mundur vetëm në bashkëpunim të ngushtë me partnerë të suksesshëm, kompetentë dhe të orientuar drejt klientëve. Prandaj, ne jemi të kënaqur me kompanitë në vijim si partnerë zyrtarë të bashkëpunimit VERPURA:

Partner Verpura i Certifikuar

 

 

179476_1695524920857_1619859406_1615206_751613_n priller

 

Ing. Florian Gumpinger, Dr. Klaus Priller

Të jesh në gjendje të përdorësh hobi profesionalisht është me të vërtetë i madh. Ballafaqimi me PC dhe softuer është një prej tyre. Shërbimet e mia të TI kanë për qëllim të gjithë ata që dëshirojnë të kenë një konfigurim individual të PC / NB, kështu që puna në kompjuter është përsëri kënaqësi dhe ju mund ta përdorni teknologjinë në praktikë.

 

1und1

Andere Partner

Telemist logo

"Telemist Plus" është një degë e kompanisë austriake MSV Telemarketing GmbH në Linz të Austrisë. Ju mund të gjeni partnerët tanë të besueshëm nga BE me garanci tërësisht ligjore.

 

www.psychotherapie-linz.at Rekomandohet lartë janë shërbimet terapeutike të Irmgard E. Hauer. E drejta në qendër të Linzit!
handshake1

logo

 

Tomer Siman Tow (Udhëheqës i Zhvillimit), Daria Aharoni (CEO i ITC Tech Systems, Izrael), Ing. Florian Gumpinger, Alon Fish (Produkt Manager)

 

 

LIWEST_LOGO_4C

 

 

Mag. Günther Singer, Ing. Florian Gumpinger, DI Nicholas Sridharan

SDC10788
Për më shumë se një vit na lejohet të mbështesim ekipin e Lagerverkaufsmode.de me shërbime teknike www.lagerverkaufsmode.de

logowecs09_kl

 

Florian Gumpinger, Herbert Wolf, Stefan Niederwimmer

SDC10777
BNI

Ne jemi një anëtar i Kapitullit BNI Donauwelle. Gjeni faqet tona në:

BNI 42

 

 

Ne jemi anëtarë të Shoqatës së Cloud Computing Hagenberg. Kjo shoqatë po e shtyn përpara kompjuterin cloud!

Hagenberg Cloud Computing Association (HCCA)

sermocore Logo

Kompania sermocore Software & Consulting ofron shërbime në fushën e menaxhimit të prodhimit / EDI (Electronic Data Transmission). Një ndërfaqe - të gjitha shërbimet: Ju transferoni dokumentet tuaja të biznesit në sermocore duke përdorur ndërfaqen e integruar në Verpura dhe këto pastaj i përcillen partnerit tuaj të biznesit në mënyrën dhe formatin e dëshiruar, pavarësisht nëse me postë, faks, EDI ose email

Rise2Reality

Rise2Reality Software, i themeluar në Softwarepark Hagenberg në vitin 2009, është një qendër e vetme për zhvillimin e koncepteve dhe strategjive të uebit, si dhe softueri i uebit dhe aplikacioneve të lëvizshme të internetit përmes inovacionit, cilësisë dhe shpejtësisë.

Fokusi është:

- Zhvillimi në cloud, softuer web dhe aplikacione të lëvizshme
- Krijimi i faqeve interaktive dhe web software
- Aplikacione të mëdha përmes zhvillimit të softuerit të ndërmarrjeve Java.

Powerfibu Logo

CEO POWER-Software GmbH është partneri Verpura në fushën e kontabilitetit financiar dhe të aseteve. Kompania u themelua në vitin 1968 dhe ka shumë vite ekspertizë në këtë fushë.

Me POWEFIBU, kompania ofron kontabilitet financiar të pavarur, të pavarur nga industria dhe intuitive. Natyrisht, POWEFIBU ka një ndërfaqe të thjeshtë për sistemin e menaxhimit të inventarit të VERPURA.