Si një ekip i ri, dinamik, Verpura është gjithmonë në ngjarje sportive.

 

 
IMG 8339copy 400x600

IMG 8235copy 800x533

IMG 8210 400x600
 

 

 

Jo shumë larg ndërtesës së kompanisë "International Linzer 3-Brückenlauf" e pyeti vetveten si ngjarje të afërt për të provuar se ne nuk mundemi vetëm të bëjmë softuer, por jemi gjithashtu aktiv në sporte. Si një ekip prej 7 anëtarësh, ne garonim në këtë ngjarje të mirëpritur, ku tre udhëtuan si tifozë dhe u përballën me katër nga sfidat, pista 6km. Të katër vrapues me sukses zotëruan programin e 3-urave 

 

 
 

IMG 8426

 
 
 

 
 

 

 

Edhe në dimër, ekipi i Verpura ishte fizikisht aktiv. Gjashtë prej nesh shkuan në parkun e parkut në Linz, i cili shndërrohet në sallën e shirjeve në sezonin e ftohtë. E pajisur me një "pëllumb" dhe me kaçurrela, kaluam disa orë në sallën për ngrohje.