verpuracircle 160x240 

 

KOMPANIA

Filozofia jonë e korporatës:

 

"A mund të më tregoni se si të vazhdoni nga këtu?"
"Kjo varet shumë nga ku dëshiron të shkosh", tha cat
"Oh, ku jam unë tani ..." tha Alice.
"Pastaj nuk ka rëndësi se si ju shkoni në," tha cat.
(nga Lewis Carrol, Alice in Wonderland)


Një vizion i qartë dhe qëllime strategjike janë shtyllat për zhvillimin e një kompanie. Ne duhet të dimë se çfarë duam të arrijmë për të ndërmarrë hapat e nevojshëm. Ne nuk duam vetëm të bëjmë softuer, ne duam të mbështesim klientët tanë me zgjidhje që japin vlerë të shtuar shtesë. Madhësia e kompanisë sonë na mundëson që të reagojmë në mënyrë fleksibile ndaj kërkesave të klientit dhe të nxjerrim kërkesat e duhura prej tyre. Afërsia me konsumatorin, vitet tona shumëvjeçare dhe njohuritë tona në thellësi në planifikim dhe zhvillim janë shtyllat mbi të cilat ndërtohet suksesi ynë. Ne e konsiderojmë punën për kënaqësinë e klientit si pjesë e sigurimit të vazhdueshëm të cilësisë. Ne fokusohemi në dialogun me klientët tanë. Suksesi ynë bazohet në njohuritë tona në thellësi në planifikimin dhe krijimin e zgjidhjeve individuale softuerike

 

office 320x213

 team 207x240