Për të përmbushur ndryshimet e vazhdueshme në treg, është i nevojshëm këmbimi i vazhdueshëm i informacionit. Ne besojmë se kjo është e mundur vetëm në bashkëpunim të ngushtë me partnerë të suksesshëm, kompetentë dhe të orientuar drejt klientëve. Prandaj, ne jemi të kënaqur me kompanitë në vijim si partnerë zyrtarë të bashkëpunimit VERPURA:

Verpura Partner i Certifikuar

 

 

179476_1695524920857_1619859406_1615206_751613_n priller

 

Ing. Florian Gumpinger, Dr. Klaus Priller

Të jesh në gjendje të përdorësh hobi profesionalisht është me të vërtetë gjë e madhërishme. Puna me PC dhe softuer është njëra prej tyre. Shërbimet e mia të IT-së kanë për synim të gjithë ata që dëshirojnë të kenë një konfigurim individual të PC / NB, kështu që puna me kompjuter është përsëri kënaqësi dhe ju mund ta përdorni teknologjinë në praktikë.

 

1und1

Partnerë të tjerë

Telemist logo

"Telemist Plus" është një degë e kompanisë austriake MSV Telemarketing GmbH në Linz të Austrisë. Ju mund të gjeni partnerët tanë të besueshëm nga BE-ja me garanci tërësisht ligjore.

 

www.psychotherapie-linz.at Shumë të rekomandueshme janë shërbimet terapeutike të Irmgard E. Hauer, me lokacion në qendër të Linz-it!
handshake1

logo

 

Tomer Siman Tow (Udhëheqës i Zhvillimit), Daria Aharoni (CEO i ITC Tech Systems, Izrael), Ing. Florian Gumpinger, Alon Fish (Produkt Manager)

 

 

LIWEST_LOGO_4C

 

 

Mag. Günther Singer, Ing. Florian Gumpinger, DI Nicholas Sridharan

SDC10788
Për më shumë se një vit na mundësohet të mbështesim ekipin e Lagerverkaufsmode.de me shërbime teknike www.lagerverkaufsmode.de

logowecs09_kl

 

Florian Gumpinger, Herbert Wolf, Stefan Niederwimmer

SDC10777
BNI

 

Ne jemi anëtarë të BNI Chapter Donauwelle. Gjeni web-sajtin tonë në:

BNI 42

 

 

Ne jemi anëtarë të Shoqatës së Cloud Computing Hagenberg. Kjo shoqatë po e çon përpara punën me ‘cloud’!

Shoqata Hagenberg Cloud Computing (HCCA)

sermocore Logo

Kompania Sermocore Software & Consulting ofron shërbime në fushën e menaxhimit të prodhimit / EDI (Electronic Data Transmission). Një interfejs - të gjitha shërbimet: Ju transferoni dokumentet tuaja të biznesit në sermocore duke përdorur interfejsin e integruar në Verpura dhe këto pastaj i përcillen partnerit tuaj të biznesit në mënyrën dhe formatin e dëshiruar, me postë, faks, EDI ose e-mail.

Rise2Reality

Rise2Reality Software, i themeluar në Softwarepark Hagenberg në vitin 2009, është një qendër e vetme për zhvillimin e koncepteve dhe strategjive të web-it, si dhe softuer i web-it dhe aplikacioneve për celular përmes inovacionit, cilësisë dhe shpejtësisë. Fokusi vëhet në:

- Zhvillimi i ‘cloud’, softuer për web dhe aplikacione për celular

- Krijimi i faqeve interaktive dhe web-softuerit

- Aplikacione të mëdha përmes Enterprise Java Software Development.

Powerfibu Logo

CEO POWER-Software GmbH është partneri jonë në fushën e kontabilitetit financiar dhe aseteve. Kompania u themelua në vitin 1968 dhe ka shumë vite ekspertizë në këtë fushë.


Me POWERFIBU, kompania ofron kontabilitet financiar intuitiv dhe për shumë lloje të industrisë. Natyrisht, POWERFIBU ka një interfejs të thjeshtë për sistemin e menaxhimit të inventarit të VERPURA-s.