florian   
CEO          Ku keni studiuar? HTBLA Leonding për TI dhe Organizatën (Inxhinier) wwedu Wels (MBA në Menaxhimin e Përgjithshëm) HLogS Vjenë (S4 JgB Upper Austria)
Ing. Florian Gumpinger, MBA Vendi i lindjes? Linz, Austri
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa Që kur jeni në Austri dhe Verpura GmbH?

Në Austri që kur jam lindur.

Në Verpura GmbH që nga themelimi i Verpura GmbH.

+43 (0) 660 4867 464 Cili është hobi juaj? Paul Florian (djali), kopshti, vrapimi, skijimi, politika dhe përfaqësimi profesional
     Cila është motoja juaj? 'Kufijt nuk ekzistojnë'.
Cili është ushqimi juaj i preferuar? Ushqim nga skara, pica, birra, ushqim kinez
Cilat janë tri gjëra që do të merrnit në një ishull? ‘Notebook’ me qasje në internet, ushqim dhe pije të mjaftueshme...
Çfarë mund të bëni mirë?

HTML, Javascript, AJAX, SOAP, PostgreSQL, CSS, J2EE, Java, JDBC, JSP, SQL, Shërbimet Web

 
Kristin Organizatë          Ku keni studiuar? RWTH Aachen University
Kristin Gumpinger Vendi i lindjes? Oranienburg në Gjermani
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa Që kur jeni në Austri dhe Verpura GmbH? Që nga fillimi i themelimit të kompanisë
+43 (0) 7230 20 674 Cili është hobi juaj? Ushqimi, leximi
     Cila është motoja juaj? 'Unë di mirë e më mirë'
Cili është ushqimi juaj i preferuar? Ëmbëlsirat, makarona
Cilat janë tri gjëra që do të merrnit në një ishull? Miqtë, muzika, moti i mirë
Çfarë mund të bëni mirë? Ta bëj burrin tim të shkëlqejë, të pjek ëmbëlsira, të pastroj...