micro 500 verpura

 

Vjen së shpejti: Bleni ‘cloud’ tuaj personal!

 

Përparësitë e Verpuras private:

 

- Punonjësit mund të qasen dhe të përdorin Verpura edhe nëpërmjet rrjetit lokal, pa pasur lidhje interneti.

 

- Ju mund të bëni vet ‘backup’ brenda kompanisë suaj ose përmes zgjidhjes së backup-it në ‘cloud’. Ju vendosni vet se ku duhet të jenë të dhënat tuaja.

 

- Ju mund t’i ruani skedarët tuaj Office365 në serverin tuaj - vetëm atëherë kur hapni dokumente në ‘Webapp’ të dhënat do të kopjohen në serverin e Microsoft.

 

- Qasuni në ‘Verpura’ dhe tek të gjithë skedarët tuaj, fizikisht ose direkt nga serveri i juaj.

 

- Nëse dëshironi, ju mund të qaseni në skedarët tuaj nëpërmjet internetit nga çdo pajisje dhe nga kudo në botë.

 

- Është e lehtë për t’u startuar dhe ekzekutuar, sepse Verpura vjen tashmë e instaluar.

 

 

 

Për çmime dhe më shumë informata na kontaktoni!