Buall

 

Buffalo American Motorcycles GmbH, përfaqësuesi zyrtar i Harley-Davidson i Austrisë së Epërme, dëshironte një faqe interneti që do të përmbushë kërkesat e veçanta: nga njëra anë fleksibël dhe individual dhe në të njëjtën kohë që korrespondon me paraqitjen e markës Harley-Davidson. Qëllimi ishte që me vetëdije të theksonim dizajnin individual. Administrata duhet gjithashtu të realizohet nëpërmjet sistemit CMS. Klienti mund të ndryshojë përmbajtjen me të. Gjithashtu u kërkohej një uebfaqe me lidhje me menaxhimin ekzistues të mallrave të klientit.

Mehr Informationen …

Connex Touristikpromotion GmbH & Co. KG

 

Connex Touristik GmbH & Co KG specializohet në fushat e promovimit, besnikërisë së klientit dhe motivimit të punonjësve. Prandaj, softueri profesional është përdorur para fillimit të projektit, por nuk ishte i disponueshëm në internet. Prandaj, u kërkua një zgjidhje individuale dhe efikase.

Mehr Informationen …

Seminare ndërtimit shtëpi

 

Hausbauseminare është një platformë online për njerëzit që duan të informojnë veten për ndërtimin e ndërtimit / konvertimit. Jo vetëm të dhënat e pjesëmarrësve, por edhe detajet për seminaret, si dhe folësit duhet të konvergojnë në një pikë. Një kërkesë tjetër ishte që baza e të dhënave të funksiononte si një sistem i plotë CRM (Custom RelationshipManagement). Për shkak të sasisë së madhe të të dhënave, është e rëndësishme që asnjë informacion të mos përpunohet dy herë ose të mos humbasë informacioni. Për më tepër, ishte e rëndësishme që klienti të jetë në gjendje të menaxhojë dhe të ndryshojë të gjithë përmbajtjen vetë.

Mehr Informationen …

 

Merz Brothers GmbH

 

Kompania Merz Brothers GmbH ofron shitje dhe shërbim të pajisjeve teknike dhe pajisje në sektorin e laboratorëve kimikë. Kërkesat për një uebfaqe ishin shumë të veçanta dhe individuale: një shumëllojshmëri të lartë të produkteve dhe njëkohësisht një numër i madh i produkteve për mallra shumë intensive të konsultimit. Konsumatori duhej të ndihmohej të gjente produktet e duhura për bimët e tij.

Mehr Informationen …

Komisioni Evropian, projekti NETC @ RDS

 

Me NETC @ RDS duhet të jetë e mundur të lexoni kartela të ndryshme të sigurimeve shoqërore të transportuesve të ndryshëm të sigurimeve shoqërore nga vende të ndryshme me një softuer dhe një lexues kartash dhe për të kontrolluar statusin aktual të sigurimit online. Ky projekt u iniciua nga iniciativa eTEN e Komisionit të BE-së.

Në veçanti, ka të bëjë me faturimin elektronik të Kartës Evropiane të Sigurimeve Shëndetësore (EKVK), e cila ndodhet në Austri në anën e pasme të kartës sonë elektronike.

Mehr Informationen …

 

Fondi i Sigurimit të Shëndetit të Qarkut në Austri

 

OÖGKK ka marrë njohuri individuale të TI-së për një shumëllojshmëri projektesh për shumë vite. Gumpinger Software është i thirrur për të zgjidhur nën-probleme specifike.

Mehr Informationen …

PICTEAL GmbH

 

Me PICTEAL duhet të jetë e mundur për të gjetur oferta të mëdha dhe për t'i kaluar ato te të tjerët. Nga këto oferta atëherë PICTEAL përpiqet të negociojë me ofruesin për një marrëveshje të veçantë. Në fillim, vetëm kjo ide ekzistonte.

Mehr Informationen …

Shërbimet e marketingut të grupit TWYN & zgjidhje AG

 

Klienti kishte një ide të paqartë të një platforme interneti që mund të përdoret për të kontrolluar në mënyrë selektive reklamat në Internet për klientët. Gjithashtu u mor në konsideratë edhe integrimi në vende të tjera. Si ta bëjmë këtë më së miri nuk ishte e qartë në fillim.

Mehr Informationen …

UNIDOS Agjenci reklamash GmbH

 

Agjencia e reklamave Unidos është porositur nga Ministria Federale e Ekonomisë, Familjes dhe Rinisë për të organizuar Ditën e Mësimit 2009. Për këtë qëllim, u planifikua një uebsajt i gjerë. Si një partner teknik i Unidos, Gumpinger Software u besua në zbatimin e kësaj.

Mehr Informationen …